Άμεση πρόσβαση στις διεθνείς αγορές εξασφαλίζει η OENOTELIA 2021

Επιβεβαιώνοντας τον χαρακτήρα της ως μία πραγματικά διεθνής έκθεση οίνων & αποσταγμάτων η OENOTELIA 2021 θα συγκεντρώσει όλους τους επαγγελματίες του κρασιού της εγχώριας αγοράς αλλά και δεκάδες σημαντικούς αγοραστές από το εξωτερικό.

Όπως κάθε χρονιά ένας μεγάλος αριθμός από επιχειρήσεις παραγωγής και εμπορίας οίνων και παραδοσιακών αποσταγμάτων από κάθε αμπελουργική ζώνη αναμένεται να συμμετάσχουν στην OENOTELIA 2021, παρουσιάζοντας το πανόραμα του ελληνικού αμπελώνα, αλλά και επιλεγμένες εισαγόμενες ετικέτες από την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Τόσο οι Έλληνες όσο και οι ξένοι επισκέπτες λοιπόν της έκθεσης θα μπορέσουν να σχηματίσουν μία άποψη για το σύνολο του ελληνικού αμπελώνα και να αναζητήσουν εκείνες τις ετικέτες που ταιριάζουν στην επιχείρησή τους και στο κοινό στο οποίο απευθύνονται.

IMG 6299 550x400 - Άμεση πρόσβαση στις διεθνείς αγορές εξασφαλίζει η OENOTELIA 2021 - %ce%bd%ce%ad%ce%b1
DSC01399 550x400 - Άμεση πρόσβαση στις διεθνείς αγορές εξασφαλίζει η OENOTELIA 2021 - %ce%bd%ce%ad%ce%b1

Σημαντικοί διεθνείς wine buyers

Προβάλλοντας την εξαιρετική ποιότητα, τη μοναδικότητα και τον αυθεντικό χαρακτήρα των ελληνικών κρασιών και αξιοποιώντας το ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον των διεθνών αγορών για τις γηγενείς ποικιλίες αμπέλου, η έκθεση θα υλοποιήσει για έκτη συνεχή χρονιά ένα δυναμικό πρόγραμμα προσέλκυσης και φιλοξενίας σημαντικών wine importers από το εξωτερικό. Οι συγκεκριμένοι αγοραστές θα πραγματοποιήσουν προγραμματισμένες συναντήσεις με τους εκθέτες, τόσο στα περίπτερά τους όσο και στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες για τα b2b meetings.

Οι Αμερικανοί, Ευρωπαίοι και Ασιάτες wine buyers που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα φιλοξενίας της έκθεσης θα έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν την ποιότητα, το εύρος και τον μοναδικό χαρακτήρα των ελληνικών κρασιών που θα δοκιμάσουν στα περίπτερα των εκθετών. Από τις b2b συναντήσεις που θα πραγματοποιήσουν κατά τη διάρκεια της έκθεσης, είναι σίγουρο ότι θα προκύψουν σημαντικές εμπορικές συμφωνίες που θα ανοίξουν νέους διαύλους για τους Έλληνες παραγωγούς στις μεγάλες αγορές-στόχους του εξωτερικού.

H έκθεση «υποδέχεται» για πρώτη φορά και… digital διεθνείς επισκέπτες

Οι εκθέτες της OENOTELIA 2021 θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν προκαθορισμένα one to one meetings με key buyers από όλο τον κόσμο και να κάνουν business networking με διεθνείς αγοραστές που δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν.

Παράλληλα, μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα της έκθεσης, οι διεθνείς wine traders θα έχουν την δυνατότητα να δουν το προφίλ των Έλληνων εκθετών που συμμετέχουν στην OENOTELIA 2021, αλλά και να γνωρίσουν μια τεράστια γκάμα ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών. Ακόμη, θα μπορούν να στείλουν αιτήματα στους εκθέτες για τον προγραμματισμό one to one meeting μέσω chat και video call κατά τη διάρκεια της έκθεσης.