Άμεση πρόσβαση στις διεθνείς αγορές εξασφαλίζει η OENOTELIA 2020

Επιβεβαιώνοντας τον χαρακτήρα της ως μία πραγματικά διεθνής έκθεση οίνων & αποσταγμάτων η OENOTELIA 2020 θα συγκεντρώσει όλους τους επαγγελματίες του κρασιού της εγχώριας αγοράς αλλά και δεκάδες σημαντικούς αγοραστές από το εξωτερικό.

Συνολικά 230 επιχειρήσεις παραγωγής και εμπορίας οίνων και παραδοσιακών αποσταγμάτων από κάθε αμπελουργική ζώνη αναμένεται να συμμετάσχουν στην OENOTELIA, παρουσιάζοντας το πανόραμα του ελληνικού αμπελώνα, αλλά και επιλεγμένες εισαγόμενες ετικέτες από την Ευρώπη και το Νέο Κόσμο. Συνολικά, στα περίπτερα των εκθετών θα παρουσιαστούν περισσότερες από 1.000 ετικέτες από όλες τις αμπελουργικές ζώνες της χώρας. Τόσο οι Έλληνες όσο και οι ξένοι επισκέπτες θα μπορέσουν έτσι να σχηματίσουν μία άποψη για το σύνολο του ελληνικού αμπελώνα και να αναζητήσουν εκείνες τις ετικέτες που ταιριάζουν στην επιχείρησή τους και στο κοινό στο οποίο απευθύνονται.

IMG 6299 550x400 - Άμεση πρόσβαση στις διεθνείς αγορές εξασφαλίζει η OENOTELIA 2020 - %ce%bd%ce%ad%ce%b1
DSC01399 550x400 - Άμεση πρόσβαση στις διεθνείς αγορές εξασφαλίζει η OENOTELIA 2020 - %ce%bd%ce%ad%ce%b1

Περισσότεροι από 160 διεθνείς wine buyers

Προβάλλοντας την εξαιρετική ποιότητα, τη μοναδικότητα και τον αυθεντικό χαρακτήρα των ελληνικών κρασιών και αξιοποιώντας το ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον των διεθνών αγορών για τις γηγενείς ποικιλίες αμπέλου, η έκθεση θα υλοποιήσει για έκτη συνεχή χρονιά ένα δυναμικό πρόγραμμα προσέλκυσης και φιλοξενίας 160 wine importers από το εξωτερικό. Οι συγκεκριμένοι αγοραστές θα πραγματοποιήσουν πάνω από 2.300 προγραμματισμένες συναντήσεις με τους εκθέτες, τόσο στα περίπτερά τους όσο και στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες για τα b2b meetings.

Οι Αμερικανοί, Ευρωπαίοι και Ασιάτες wine buyers που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα φιλοξενίας της έκθεσης θα έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν την ποιότητα, το εύρος και τον μοναδικό χαρακτήρα των ελληνικών κρασιών που θα δοκιμάσουν στα περίπτερα των εκθετών. Από τις b2b συναντήσεις που θα πραγματοποιήσουν κατά τη διάρκεια της έκθεσης, είναι σίγουρο ότι θα προκύψουν σημαντικές εμπορικές συμφωνίες που θα ανοίξουν νέους διαύλους για τους Έλληνες παραγωγούς στις μεγάλες αγορές-στόχους του εξωτερικού.