Άμεση πρόσβαση στις διεθνείς αγορές εξασφάλισε η OENOTELIA

Επιβεβαιώνοντας τον χαρακτήρα της ως μία πραγματικά διεθνής έκθεση οίνων & αποσταγμάτων η OENOTELIA συγκέντρωσε, όλους τους επαγγελματίες του κρασιού της εγχώριας αγοράς αλλά και δεκάδες σημαντικούς αγοραστές από το εξωτερικό.

Ένας μεγάλος αριθμός από επιχειρήσεις παραγωγής και εμπορίας οίνων και παραδοσιακών αποσταγμάτων από κάθε αμπελουργική ζώνη συμμετείχαν στην OENOTELIA 2022, παρουσιάζοντας το πανόραμα του ελληνικού αμπελώνα, καθώς και επιλεγμένες εισαγόμενες ετικέτες από την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Οι ξένοι αγοραστές επομένως, μπόρεσαν να σχηματίσουν μία ολοκληρωμένη άποψη για το σύνολο του ελληνικού αμπελώνα και να αναζητήσουν εκείνες τις ετικέτες που ταιριάζουν στην επιχείρησή τους και στο κοινό στο οποίο απευθύνονται.

oenotelia prosvasi eso1 - Άμεση πρόσβαση στις διεθνείς αγορές εξασφάλισε η OENOTELIA - %ce%bd%ce%ad%ce%b1
oenotelia prosvasi eso2 - Άμεση πρόσβαση στις διεθνείς αγορές εξασφάλισε η OENOTELIA - %ce%bd%ce%ad%ce%b1

Η έκθεση «υποδέχεται» διεθνείς επισκέπτες

Προβάλλοντας την εξαιρετική ποιότητα, τη μοναδικότητα και τον αυθεντικό χαρακτήρα των ελληνικών κρασιών και αξιοποιώντας το ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον των διεθνών αγορών για τις γηγενείς ποικιλίες αμπέλου, η έκθεση έδωσε τη δυνατότητα στους 150 διεθνείς αγοραστές να πραγματοποιήσουν προγραμματισμένες B2B συναντήσεις και να κλείσουν κερδοφόρες εμπορικές συμφωνίες.