Όλοι οι διεθνείς αγοραστές που επισκέφθηκαν τη FOOD EXPO 2015 και την OENOTELIA 2015 δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τo υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης των εκθέσεων, την εντυπωσιακά μεγάλη ποικιλία και την κορυφαία ποιότητα των ελληνικών τροφίμων, οίνων και ποτών. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις δηλώσεις επιλεγμένων ξένων αγοραστών:

Priscila Costa Abrahao | ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Διευθύντρια Τομέα Νέων Προϊόντων SOL Creta – Sol Italy
“Επισκέπτομαι τη FOOD EXPO για δεύτερη χρονιά και η φετινή διοργάνωση είναι ασύγκριτα καλύτερη από την προηγούμενη. Έμεινα εντυπωσιασμένη από την οργάνωση των Β2Β συναντήσεων. Είμαι απολύτως ικανοποιημένη από τις επαφές που είχα και από τα προϊόντα που δοκίμασα. Οφείλω να ομολογήσω ότι πολλές από τις ελληνικές ποικιλίες που δοκίμασα τις αγνοούσα, οπότε η επίσκεψή μου στην OENOTELIA αποδείχθηκε ιδιαίτερα αποδοτική”.

Renata Constancio Cortez
 | ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Διευθυντής Εισαγωγών Super Muffato

“Η Ελλάδα είναι μια ενδιαφέρουσα αγορά επειδή οι ντόπιοι παραγωγοί έχουν να μας προσφέρουν μοναδικά προϊόντα! Η FOOD EXPO και η OENOTELIA μας έδωσαν την ευκαιρία να συναντηθούμε με πολλούς από αυτούς τους παραγωγούς. Ήταν δύο πολύ ενδιαφέρουσες εκθέσεις με πολύ καλό πρόγραμμα B2B συναντήσεων”.

Uwe Kalogirou
 | ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Εμπορικός Διευθυντής Rottner FoodService
“Επειδή δίνουμε έμφαση στην απευθείας επαφή με τους μεσαίους και μικρούς παραγωγούς, η επίσκεψη στη FOOD EXPO και την OENOTELIA αποδείχθηκε εξαιρετικά χρήσιμη. Πραγματικά μας ενδιαφέρει να αναπτύξουμε εμπορικές σχέσεις με τις επιχειρήσεις που συναντήσαμε στο πλαίσιο των B2B meetings”.

Pilar Meladinis
 | ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Διευθύνων Σύμβουλος Vin du Sud Wein & Delikatessen

“Ήταν η πρώτη φορά που επισκέφθηκα τη FOOD EXPO και την OENOTELIA και πρέπει να πω ότι έμεινα πολύ ικανοποιημένη από τον κύκλο των συναντήσεων και από τα προϊόντα που είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω. Έμεινα έκπληκτη από την ποιότητα των προϊόντων αλλά και από την ιδιαίτερη συσκευασία τους. Είναι προϊόντα που βρίσκουν μεγάλη ανταπόκριση στη Γερμανία. Πραγματοποίησα 11 συναντήσεις με ελληνικές επιχειρήσεις και με τις 9 από αυτές θα προχωρήσουμε σε συνεργασία”.

Jim Tsiboukis
 
| Η.Π.Α.
Αντιπρόεδρος Esteson Corp.
“Ήταν πράγματι εντυπωσιακή η ποικιλία των προϊόντων που είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω στη FOOD EXPO και στην OENOTELIA! Είμαι απολύτως ικανοποιημένος από τις Β2Β επαφές αλλά και από τις επισκέψεις που έκανα στα περίπτερα των εκθετών”.

John Varvaressos
 
| Η.Π.Α.
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Greek Boys Choice Foods Inc.
“Έμεινα απολύτως ικανοποιημένος από την επίσκεψή μου στη FOOD EXPO και την OENOTELIA, καθώς βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα! Οι περισσότερες από τις B2B επαφές ποτ πραγματοποίησα είμαι βέβαιος ότι θα καταλήξουν σε συμφωνίες. Ό,τι έψαχνα, το βρήκα εδώ!”.

Anil Chandhok
 
| ΙΝΔΙΑ
Γενικός Διευθυντής Chenab Impex Pvt. Ltd.
Είναι η πρώτη φορά που επισκέφθηκα τη FOOD EXPO και την OENOTELIA και διαπίστωσα με ικανοποίηση ότι πρόκειται για δύο πραγματικά επαγγελματικές εκθέσεις με διεθνή προσανατολισμό, άψογα οργανωμένες σε όλα τα επίπεδα. Ειδικά η οργάνωση των Β2Β επαφών ήταν υποδειγματική! Προσωπικά, δεν περίμενα ότι θα έβρισκα τόσους πολλούς εκθέτες και τόσο μεγάλο εύρος προϊόντων. Παρακολούθησα το πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο για τα ελληνικά κρασιά από τον Κωνσταντίνο Λαζαράκη MW, το οποίο με βοήθησε πάρα πολύ στην αναζήτηση συνεργασιών στο οινικό πεδίο.”

Peter A. Dalton
 | ΙΡΛΑΝΔΙΑ
Διευθυντής Εισαγωγών Dalton Food & Wine

“Επισκέφθηκα τη FOOD EXPO και την OENOTELIA για να δοκιμάσω τα ελληνικά τρόφιμα και κρασιά και να γνωρίσω από κοντά τους παραγωγούς. Είναι βέβαιο ότι με κάποιες από τις εταιρείες που συναντήθηκα θα καταλήξουμε σε συμφωνία”.

Erika Gallon
 
| ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ
Διευθύντρια Πωλήσεων & Marketing Amorosso Fine Wines
“Είναι πολύ σημαντικό για μας να έχουμε απέναντί μας τον ίδιο τον παραγωγό για να μας παρουσιάσει τη δουλειά του και την ταυτότητα του προϊόντος του. Αφιέρωσα πολύ χρόνο στις Β2Β συναντήσεις και στο Hall της ΟENOTELIA δοκιμάζοντας κυρίως λευκά κρασιά. Παρακολούθησα τα master classes και το εξαιρετικό σεμινάριο του Κωνσταντίνου Λαζαράκη MW και διαπίστωσα για άλλη μια φορά την τεράστια ποικιλία και ποιότητα των ελληνικών κρασιών. Μου άρεσε πολύ το Λημνιό και η Μαλαγουζιά, δύο μοναδικές ποικιλίες που δεν είχα ξαναδοκιμάσει. Ο κόσμος του κρασιού είναι ανεξάντλητος. Ξέρω, λοιπόν, ότι ερχόμενη στην OENOTELIA θα βρίσκω πάντοτε νέα προϊόντα!”.