Η κορυφαία αμιγώς επαγγελματική έκθεση κρασιού στην Ελλάδα!

Η OENOTELIA είναι η κορυφαία αυστηρά επαγγελματική οινική έκθεση που οργανώνεται στην Ελλάδα και απευθύνεται αποκλειστικά σε στελέχη από όλο το φάσμα της παραγωγής, της τυποποίησης, της διανομής και της εμπορίας οίνων και αποσταγμάτων, του ξενοδοχειακού κλάδου, της μαζικής εστίασης και της καφεστίασης.
Οι επισκέπτες της OENOTELIA 2021 (6-9/03/2021) θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά παραγωγούς από όλες τις αμπελουργικές ζώνες της χώρας και εμπορικούς αντιπροσώπους δεκάδων οινοποιητικών επιχειρήσεων και να δοκιμάσουν εκατοντάδες κρασιά και αποστάγματα τόσο στα περίπτερα των εκθετών όσο και στην ειδικά διαμορφωμένη Πλατεία Γευσιγνωσίας. Επιπλέον, θα μπορούν να παρακολουθήσουν οινικά σεμινάρια, που θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα αποκλειστικά για επαγγελματίες της φιλοξενίας, της εστίασης και του λιανεμπορίου, καθώς και για αγοραστές από το εξωτερικό, με εισηγητές καταξιωμένους οινολόγους και έμπειρους sommelier.

Προϋποθέσεις εισόδου

Η είσοδος των επισκεπτών στην έκθεση θα επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη της ονομαστικής barcode πρόσκλησης, που θα λάβουν από την διοργανώτρια εταιρεία ή της πρόσκλησης που αποστέλλουν οι εκθέτες. Σε άλλη περίπτωση, οι επισκέπτες θα μπορούν να επισκεφθούν την έκθεση δωρεάν μόνο με την επίδειξη της επαγγελματικής τους κάρτας ή τη σφραγίδα της επιχείρησής τους.
Απαγορεύεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 12 ετών και δεν προσφέρεται αλκοόλ σε νέους κάτω των 18 ετών.

OENOTELIA EPISKEPTES - Επισκεφτείτε την -