Πάρτε μέρος στην Oenotelia Digital 2021

Η OENOTELIA είναι η κορυφαία αυστηρά επαγγελματική οινική έκθεση που οργανώνεται στην Ελλάδα και απευθύνεται αποκλειστικά σε στελέχη από όλο το φάσμα της παραγωγής, της τυποποίησης, της διανομής και της εμπορίας οίνων και αποσταγμάτων, του ξενοδοχειακού κλάδου, της μαζικής εστίασης και της καφεστίασης.
Οι επισκέπτες της Oenotelia Digital (14 – 18 Ιουνίου 2021) θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με παραγωγούς από όλες τις αμπελουργικές ζώνες της χώρας και εμπορικούς αντιπροσώπους δεκάδων οινοποιητικών επιχειρήσεων.
Μέσω της ολοκληρωμένης custom made πλατφόρμας της FOOD EXPO Digital, οι Έλληνες επισκέπτες και οι international buyers θα διαπιστώσουν όλο το εύρος και την ποικιλία του ελληνικού οινογαστρονομικού πλούτου.

Τι θα κερδίσετε με την επίσκεψή σας στη ψηφιακή έκθεση;

  • Μπορείτε να δείτε το προφίλ των Ελλήνων και ξένων εκθετών που συμμετέχουν στην ΟΕΝΟΤΕLIA Digital αλλά και αναλυτικά τα προϊόντα που διαθέτουν μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο.
  • Έχετε τη δυνατότητα να αναζητήσετε προϊόντα που ενδιαφέρουν την επιχείρησή σας ανά: κατηγορία προϊόντος, όνομα εκθέτη, προϊόν, χώρα, πιστοποιήσεις, special products, free from, award winners.
  • Έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε με τους εκθέτες one on one meeting μέσω chat και video call κατά τη διάρκεια της έκθεσης, τα οποία μπορείτε ήδη να προγραμματίσετε.
  • Η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να κάνετε τις επαφές που θέλετε και να συνεχίσετε τις εμπορικές σας δραστηριότητες.

Πρόσβαση στην Oenotelia Digital

Η διοργανώτρια εταιρεία έδωσε τη δυνατότητα σε ταυτοποιημένους Έλληνες και ξένους αγοραστές που διαθέτει στη βάση της, να αποκτήσουν δωρεάν πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της FOOD EXPO Digital – μέσω της οποίας θα πραγματοποιηθεί και η ψηφιακή έκθεση της Oenotelia.

Οι αγοραστές μπορούν να κάνουν την προεγγραφή τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και να δημιουργήσουν το προφίλ τους. Ήδη μπορούν να προγραμματίσουν b2b ραντεβού με video call ή online text chat, με εκθέτες της επιλογής τους.

Για να εγγραφεί ένας αγοραστής στην πλατφόρμα μπορεί να στείλει mail στο foodexpo@forumsa.gr.

OENOTELIA EPISKEPTES - Επισκεφτείτε την -