Η κορυφαία αμιγώς επαγγελματική έκθεση κρασιού στην Ελλάδα!

Η OENOTELIA είναι η κορυφαία αυστηρά επαγγελματική οινική έκθεση που οργανώνεται στην Ελλάδα και απευθύνεται αποκλειστικά σε στελέχη από όλο το φάσμα της παραγωγής, της τυποποίησης, της διανομής και της εμπορίας οίνων και αποσταγμάτων, του ξενοδοχειακού κλάδου, της μαζικής εστίασης και της καφεστίασης.
Οι επισκέπτες της OENOTELIA 2021 (29/5 -1/6/2021) θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά παραγωγούς από όλες τις αμπελουργικές ζώνες της χώρας και εμπορικούς αντιπροσώπους δεκάδων οινοποιητικών επιχειρήσεων και να δοκιμάσουν εκατοντάδες κρασιά και αποστάγματα τόσο στα περίπτερα των εκθετών όσο και στην ειδικά διαμορφωμένη Πλατεία Γευσιγνωσίας. Επιπλέον, θα μπορούν να παρακολουθήσουν οινικά σεμινάρια, που θα πραγματοποιηθούν σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα αποκλειστικά για επαγγελματίες της φιλοξενίας, της εστίασης και του λιανεμπορίου, καθώς και για αγοραστές από το εξωτερικό, με εισηγητές καταξιωμένους οινολόγους και έμπειρους sommelier.

Προϋποθέσεις εισόδου

Οι επαγγελματίες του κλάδου που δεν θα έχουν πρόσκληση θα πρέπει να πληρώσουν για την είσοδο τους εισιτήριο (20 ευρώ). Αν θελήσουν μπορούν να δώσουν τα επαγγελματικά τους στοιχεία για να μπουν στην βάση της διοργανώτριας εταιρείας και να λαμβάνουν πρόσκληση δωρεάν εισόδου στις επόμενες διοργανώσεις.
Απαγορεύεται ρητά η είσοδος σε άτομα κάτω των 18 ετών.

OENOTELIA EPISKEPTES - Επισκεφτείτε την -