Εμπορικά οφέλη από την παράλληλη διοργάνωση με τη FOOD EXPO

Η παράλληλη διοργάνωση της OENOTELIA και της FOOD EXPO θα αποδείξει για ακόμα μία χρονιά τις σημαντικές συνέργειες και τα εμπορικά οφέλη που προκύπτουν τόσο για τους εκθέτες όσο και για τους επισκέπτες.

Aπό την πρώτη της διοργάνωση, η OENOTELIA αναδείχτηκε στη μοναδική εξειδικευμένη έκθεση οίνου και αποσταγμάτων στην Ελλάδα, με αμιγώς επαγγελματικό χαρακτήρα και διεθνή προσανατολισμό. Ενταγμένη στο πλαίσιο της FOOD EXPO, η OENOTELIA προσφέρει πληθώρα σημαντικών συνεργειών, επιτρέπoντας στους εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να έρθουν σε επαφή με χιλιάδες εκπροσώπους από την οργανωμένη λιανική, το χονδρεμπόριο και τη μαζική εστίαση, καθώς και με σημαντικούς ξένους αγοραστές. Ειδικά για τις μικρές και μεσαίες οινοποιίες και αποσταγματοποιίες, η συμμετοχή στην OENOTELIA θα αποδειχτεί μία μοναδική ευκαιρία -καθώς ίσως δεν είχαν τα μέσα και την δυνατότητα μέχρι στιγμής- να διευρύνουν την παρουσία τους στην εσωτερική αγορά και παράλληλα να ενισχύσουν σημαντικά την εξωστρέφειά τους.

Μότο: Σύμφωνα με έρευνα της ALCO 83% των εκθετών της OENOTELIA 2022 θεωρεί ότι η πραγματοποίησή της μαζί με τη FOOD EXPO, δίνει επιπλέον όφελος στη συμμετοχή τους.

Παράλληλα, οι Έλληνες και οι ξένοι αγοραστές που θα επισκεφτούν και τις δύο εκθέσεις το τριήμερο 18-20 Μαρτίου 2023 θα αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη, σφαιρική εικόνα τόσο για τον γαστρονομικό όσο και για τον οινικό πλούτο της Ελλάδας. Έτσι, θα έχουν την ευκαιρία σε μία και μόνο επίσκεψη να αναζητήσουν όλα τα προϊόντα στα οποία ενδιαφέρονται να επενδύσουν και να θέσουν μαζί με τους εκθέτες τις βάσεις νέων εμπορικών συμφωνιών.

Μότο: Σύμφωνα με online έρευνα 65,7% των επισκεπτών της OENOTELIA 2022 είπαν ότι η παράλληλη διοργάνωση με την FOOD EXPO δίνει επιπλέον όφελος στην επίσκεψή τους.