Εμπορικά οφέλη από την παράλληλη διοργάνωση με τη FOOD EXPO

Η παράλληλη διοργάνωση της OENOTELIA και της FOOD EXPO απέδειξε για ακόμα μία χρονιά τις σημαντικές συνέργειες και τα εμπορικά οφέλη που προέκυψαν τόσο για τους εκθέτες όσο και για τους επισκέπτες.

Η OENOTELIA αποτελεί τη μοναδική εξειδικευμένη έκθεση οίνου και αποσταγμάτων στην Ελλάδα, με αμιγώς επαγγελματικό χαρακτήρα και διεθνή προσανατολισμό. Ενταγμένη στο πλαίσιο της FOOD EXPO, η OENOTELIA 2023 προσέφερε για ακόμη μια φορά, πληθώρα σημαντικών συνεργειών, επιτρέπoντας στους εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να έρθουν σε επαφή με χιλιάδες εκπροσώπους από την οργανωμένη λιανική, το χονδρεμπόριο και τη μαζική εστίαση, καθώς και με σημαντικούς ξένους αγοραστές. Ειδικά για τις μικρές και μεσαίες οινοποιίες και αποσταγματοποιίες, η συμμετοχή στην OENOTELIA αποδείχθηκε μία μοναδική ευκαιρία -καθώς ίσως δεν είχαν τα μέσα και την δυνατότητα μέχρι στιγμής- να διευρύνουν την παρουσία τους στην εσωτερική αγορά και παράλληλα να ενισχύσουν σημαντικά την εξωστρέφειά τους.

EXP09471 540 393 - Εμπορικά οφέλη από την παράλληλη διοργάνωση με τη FOOD EXPO - %ce%bd%ce%ad%ce%b1
EXP00150 540 393 - Εμπορικά οφέλη από την παράλληλη διοργάνωση με τη FOOD EXPO - %ce%bd%ce%ad%ce%b1

Παράλληλα, οι Έλληνες και οι ξένοι αγοραστές που επισκέφθηκαν και τις δύο εκθέσεις το τριήμερο 18-20 Μαρτίου 2023 απέκτησαν μία ολοκληρωμένη, σφαιρική εικόνα τόσο για τον γαστρονομικό όσο και για τον οινικό πλούτο της Ελλάδας. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία σε μία και μόνο επίσκεψη να αναζητήσουν όλα τα προϊόντα στα οποία ενδιαφέρονται να επενδύσουν και να θέσουν μαζί με τους εκθέτες τις βάσεις νέων εμπορικών συμφωνιών.