Απόλυτα ικανοποιημενοι από την οργάνωση της έκθεσης, την προσέλευση των επισκεπτών και τις συναντήσεις που είχαν με Έλληνες και ξένους αγοραστές δήλωσαν οι εκθέτες που συμμετείχαν στην 1η OENOTELIA 2015! Ενδεικτικά αναφέρουμε τις δηλώσεις επιλεγμένων εκθετών:

Χάρης Αντωνίου
Ιδιοκτήτης | Κτήμα Εύχαρις
“Συμμετέχω σε εκθέσεις -στην Ελλάδα και το εξωτερικό- τα τελευταία 17 χρόνια, ήταν όμως η πρώτη φορά που διαπίστωσα τόσο μεγάλο ενδιαφέρον από επαγγελματίες που ασχολούνται με την εστίαση, από εμπορικούς αντιπροσώπους και διανομείς στην επαρχία ή από λιανέμπορους. Εξάλλου, υπήρξε ικανοποιητικό ενδιαφέρον και από επισκέπτες του εξωτερικού. Επειδή ο μοναδικός λόγος που μια επιχείρηση παίρνει την απόφαση να λάβει μέρος σε κάποια έκθεση είναι να βρει νέους πελάτες και συνεργάτες για να πουλήσει τα προϊόντα της, θεωρώ ότι η OENOTELIA εκπλήρωσε στο ακέραιο την αποστολή της! Η έκθεση ήταν απολύτως πετυχημένη και έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τις επαφές που έκανα”.

Πόπη Γκόλφη
Αναπληρώτρια Εμπορική Διευθύντρια | Κτήμα Πόρτο Καρράς ΑΕ
“Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τις επαφές που είχαμε στη διάρκεια της έκθεσης. Ειδικά οι Β2Β συναντήσεις πήγανε πάρα πολύ καλά. Άλλωστε, ήταν εξαιρετική τόσο η επιλογή των hosted buyers όσο και η οργάνωση των συναντήσεων, ακόμη και το στήσιμο του χώρου. Για μας, ο σκοπός της συμμετοχής μας στην έκθεση, επετεύχθη!”.

Σπύρος Λαφαζάνης
Ιδιοκτήτης | Οινοποιία Λαφαζάνη ΑΕ & Νέστωρ ΑΕ
“Μου άρεσε πολύ η οργάνωση της OENOTELIA και το σύστημα των B2B συναντήσεων. Συζητήσαμε με αρκετούς συναδέλφους και καταλήξαμε ότι μπορεί όντως να καταστεί μια σημαντική έκθεση κι ένας πόλος έλξης για επαγγελματίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Συνδυάζεται μάλιστα πολύ όμορφα με τα παραδοσιακά εκλεκτά προϊόντα διατροφής που παρουσιάζονται στη FOOD EXPO. Τόσο το πλήθος όσο και η ποιότητα των εμπορικών επισκεπτών ξεπέρασαν τις προσδοκίες μου”.

Άγγελος Ρούβαλης
Ιδιοκτήτης | Οινοφόρος ΑΕ
“Η OENOTELIA ήταν μία πολύ πετυχημένη έκθεση, άρτια οργανωμένη, η οποία κατόρθωσε να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον όλων των επαγγελματιών του κρασιού στην Ελλάδα και παράλληλα να προσελκύσει σημαντικούς επισκέπτες από το εξωτερικό. Είμαι βέβαιος, ότι τα επόμενα χρόνια θα συνεχίσει να εξελίσσεται και να προσφέρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες προβολής στις ελληνικές επιχειρήσεις παραγωγής και εμπορίας οίνων και αποσταγμάτων”.

Πέτρος Χατζηγεωργίου
Ιδιοκτήτης | Κτήμα Χατζηγεωργίου
“Όλα πήγαν καλά! Οργανωτικά τα πάντα ήταν άψογα και ακριβώς όπως τα είχαμε συμφωνήσει. Η προσέλευση ήταν πολύ μεγάλη και μείναμε ικανοποιημένοι από τις συζητήσεις που είχαμε με Έλληνες επισκέπτες, ενώ οι ξένοι αγοραστές φάνηκαν ιδιαίτερα σοβαροί”.