Γίνε εκθέτης στην Oenotelia

Το κορυφαίο εκθεσιακό forum για τα ελληνικά κρασιά και αποστάγματα έρχεται από 12 14 Μαρτίου 2022, μαζί με την FOOD EXPO!

Οι κορυφαίες ελληνικές οινοποιίες και αποσταγματοποιίες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να εξετάσουν τις προοπτικές αμοιβαίας επωφελούς συνεργασίας με επιχειρηματίες και επαγγελματίες, που δραστηριοποιούνται στη χονδρική και τη λιανική αγορά, τη διανομή ποτών, την ξενοδοχία, τη μαζική εστίαση και την καφεστίαση.

Μάλιστα, στην OENOTELIA 2022 θα υπάρχει οργανωμένη παρουσία σημαντικών Ελλήνων αγοραστών, όπως cava directors μεγάλων αλυσίδων supermarkets και χονδρέμποροι οίνων και ποτών, οι οποίοι θα μπορούν να πραγματοποιούν για τρεις ημέρες b2b meetings με τους εκθέτες. Επιπλέον, οι Έλληνες παραγωγοί θα έρθουν σε επαφή με τους υπεύθυνους αγορών μεγάλων αλυσίδων και δικτύων διανομής από όλο τον κόσμο.

Η κορυφαία επαγγελματική έκθεση οίνων και αποσταγμάτων στην Ελλάδα θα δώσει την ευκαιρία στους οινοποιούς και τους αποσταγματοποιούς να διευρύνουν τον εξαγωγικό τους ορίζοντα και να ενισχύσουν τον εξωστρεφή προσανατολισμό των επιχειρήσεών τους.

Γιατί να λάβετε μέρος στην OENOTELIA;

• Για να διευρύνετε το πελατολόγιό σας με νέους δυναμικούς πελάτες τόσο από την εγχώρια όσο και από τη διεθνή αγορά και να πραγματοποιήσετε B2B συναντήσεις με Έλληνες και διεθνείς αγοραστές οίνου και αποσταγμάτων.
• Για να επανασυνδεθείτε με την ελληνική και παγκόσμια αγορά οίνων και ποτών μετά από περίπου 2 χρόνια απουσίας των φυσικών εκθέσεων.
• Για να παρουσιάσετε τα προϊόντα σας στους χιλιάδες επαγγελματίες αγοραστές από την οργανωμένη λιανική, το χονδρεμπόριο, την μαζική εστίαση αλλά και γενικότερα τον επισιτιστικό κλάδο που αναμένεται να επισκεφτούν την έκθεση FOOD EXPO, με την οποία διοργανώνεται παράλληλα η Oenotelia.
• Για να πραγματοποιήσετε προγραμματισμένα ραντεβού με τους 140 wine importers που αναμένεται να συμμετέχουν στο Hosted Buyer πρόγραμμα της έκθεσης και να ενισχύσετε τους εμπορικούς δεσμούς σας με την παγκόσμια αγορά και τις εξαγωγές σας.

oenotelia ekthetes - Γίνε εκθέτης -