Γίνε εκθέτης στην Oenotelia Digital 2021

H OENOTELIA έρχεται αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή στις 14 – 18 Ιουνίου 2021, μαζί με την FOOD EXPO Digital και θα αποτελέσει το κορυφαίο εκθεσιακό forum για τα ελληνικά κρασιά και αποστάγματα!

Οι κορυφαίες ελληνικές οινοποιίες και αποσταγματοποιίες θα έχουν τη δυνατότητα, μέσα από την custom made digital πλατφόρμα της FOOD EXPO Digital, να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να εξετάσουν τις προοπτικές αμοιβαίας επωφελούς συνεργασίας με επιχειρηματίες και επαγγελματίες, που δραστηριοποιούνται στη χονδρική και τη λιανική αγορά, τη διανομή ποτών, την ξενοδοχία, τη μαζική εστίαση και την καφεστίαση.
Μάλιστα, στην OENOTELIA Digital θα υπάρξει οργανωμένη παρουσία σημαντικών Ελλήνων αγοραστών, όπως cava directors μεγάλων αλυσίδων supermarkets και χονδρέμποροι οίνων και ποτών, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν για πέντε ημέρες b2b meetings με τους εκθέτες μέσω video call ή online chat.
Επιπλέον, η digital πλατφόρμα θα δώσει την ευκαιρία στους Έλληνες παραγωγούς να έρθουν σε επαφή, μέσω b2b meetings, με τους υπεύθυνους αγορών μεγάλων αλυσίδων και δικτύων διανομής από όλο τον κόσμο.
Για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά, μία έκθεση δίνει την ευκαιρία στους οινοποιούς και τους αποσταγματοποιούς να διευρύνουν τον εξαγωγικό ορίζοντα και να ενισχύσουν τον εξωστρεφή προσανατολισμό των επιχειρήσεών τους.

Γιατί να λάβετε μέρος στην OENOTELIA Digital;

• Διεύρυνση του πελατολογίου με νέους δυναμικούς πελάτες τόσο από την εγχώρια όσο και από τη διεθνή αγορά.
• Μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα το προφίλ της εταιρείας σας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και να προβάλετε τα προϊόντα σας στους αγοραστές που θα επισκεφτούν την πλατφόρμα με φωτογραφικό υλικό και βίντεο.
• Έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε προκαθορισμένες συναντήσεις με Έλληνες και διεθνείς αγοραστές, μέσω video call ή online chat.
• Έχετε την ευκαιρία να ενισχύσετε τους εμπορικούς δεσμούς σας με την παγκόσμια αγορά και να ενισχύσετε τις εξαγωγές σας.
• 30.000 σημαντικοί Έλληνες & διεθνείς αγοραστές απέκτησαν δωρεάν πρόσβαση  στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ψηφιακής έκθεσης και μπορούν να πραγματοποιήσουν b2b meetings με τους εκθέτες, μέσω video call.

oenotelia ekthetes - Γίνε εκθέτης -