Το ελληνικό κρασί συναντά τις αγορές του κόσμου!

H OENOTELIA 2021 θα αποτελέσει το κορυφαίο εκθεσιακό forum για τα ελληνικά κρασιά και αποστάγματα! Από 29 Μαΐου έως 1η Ιουνίου 2021, οι κορυφαίες ελληνικές οινοποιίες και αποσταγματοποιίες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να εξετάσουν τις προοπτικές αμοιβαίας επωφελούς συνεργασίας με επιχειρηματίες και επαγγελματίες, που δραστηριοποιούνται στη χονδρική και τη λιανική αγορά, τη διανομή ποτών, την ξενοδοχία, τη μαζική εστίαση και την καφεστίαση.

Μάλιστα, στην OENOTELIA 2021 θα υπάρξει οργανωμένη παρουσία σημαντικών Ελλήνων αγοραστών, όπως cava directors μεγάλων αλυσίδων supermarkets και χονδρέμποροι οίνων και ποτών, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν b2b συναντήσεις στα περίπτερα των εκθετών.

Επιπλέον, μέσα από το πρόγραμμα φιλοξενίας διεθνών αγοραστών, η OENOTELIA 2021 θα δώσει την ευκαιρία στους Έλληνες παραγωγούς να έρθουν σε απευθείας επαφή, μέσω b2b συναντήσεων, με τους υπεύθυνους αγορών μεγάλων αλυσίδων και δικτύων διανομής από όλο τον κόσμο. Για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά, μία έκθεση δίνει την ευκαιρία στους οινοποιούς και τους αποσταγματοποιούς να διευρύνουν τον εξαγωγικό ορίζοντα και να ενισχύσουν τον εξωστρεφή προσανατολισμό των επιχειρήσεών τους.

Γιατί να λάβετε μέρος στην OENOTELIA;

Κανένας Έλληνας οινοποιός ή αποσταγματοποιός δεν πρέπει να λείψει από την OENOTELIA 2021. Κι αυτό επειδή η συμμετοχή στη διεθνή έκθεση οίνου & αποσταγμάτων εξασφαλίζει στις επιχειρήσεις του οινικού κλάδου μοναδικά προνόμια:

• Διεύρυνση του πελατολογίου με νέους δυναμικούς πελάτες τόσο από την εγχώρια όσο και από τη διεθνή αγορά
• Απευθείας επικοινωνία με σημαντικούς αγοραστές από το εξωτερικό
• Παρουσίαση των νέων ετικετών σε ένα αμιγώς εμπορικό κοινό
 που δεν προέρχεται μόνο από τον οινικό κλάδο, αλλά από όλο το φάσμα της αγοράς Τροφίμων & Ποτών, της εστίασης και της ξενοδοχίας
• Aνάπτυξη και βελτιστοποίηση του δικτύου διανομής των προϊόντων
• Ενίσχυση της εταιρικής εικόνας
• Δυνατότητα υλοποίησης εμπορικών συναλλαγών

oenotelia ekthetes - Γίνε εκθέτης -