Σημαντικά οφέλη από την παράλληλη διοργάνωση με τη FOOD EXPO 2022

Η συνδιοργάνωση της OENOTELIA και της FOOD EXPO θα αναδείξει για ακόμα μία φορά τις σημαντικές συνέργειες και τα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν για τους εκθέτες και για τους επισκέπτες.

Οι Έλληνες και οι ξένοι αγοραστές που θα επισκεφτούν τις δύο εκθέσεις, το τριήμερο 12-14 Μαρτίου 2022, θα αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη, σφαιρική εικόνα τόσο για τον γαστρονομικό όσο και για τον οινικό πλούτο της Ελλάδας και της Μεσογείου. Έτσι, θα έχουν την ευκαιρία σε μία και μόνο επίσκεψη να αναζητήσουν όλα τα προϊόντα στα οποία ενδιαφέρονται να επενδύσουν και να θέσουν μαζί με τους εκθέτες τις βάσεις νέων εμπορικών συμφωνιών.

Συγκεκριμένα, οι επαγγελματίες του τουρισμού, της μαζικής εστίασης, της χονδρικής και της οργανωμένης λιανικής θα έχουν την ευκαιρία να βρουν τα πάντα σχετικά με το κρασί και τα αποστάγματα ανάμεσα σε 170 εκθέτες, με στόχο να εμπλουτίσουν τα ράφια των επιχειρήσεων τους αλλά και τα menu των εστιατορίων τους και των bars τους, με μία ενημερωμένη λίστα κρασιών και αποσταγμάτων, που θα δώσει μία νέα δυναμική στην επιχείρηση αλλά και νέες επιλογές στον πελάτη-καταναλωτή.

oenotelia IMG 4955 - Σημαντικά οφέλη από την παράλληλη διοργάνωση με τη FOOD EXPO 2022 - %ce%bd%ce%ad%ce%b1
oenotelia F6A0014 - Σημαντικά οφέλη από την παράλληλη διοργάνωση με τη FOOD EXPO 2022 - %ce%bd%ce%ad%ce%b1

Για τις ίδιες τις οινοπαραγωγικές επιχειρήσεις, η παράλληλη διοργάνωση των δύο εκθέσεων τους επιτρέπει να έρθουν σε επαφή με χιλιάδες Έλληνες επαγγελματίες και έτσι η συμμετοχή τους ως εκθέτες στην OENOTELIA 2022 θα αποδειχτεί μία μοναδική ευκαιρία να διευρύνουν την παρουσία τους στην εσωτερική αγορά. Παράλληλα, οι μικρές και μεσαίες οινοποιίες και αποσταγματοποιίες, θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν σημαντικά την εξωστρέφειά τους, καθώς την έκθεση Oenotelia αναμένεται να επισκεφτούν,  στο πλαίσιο του Hosted Buyer προγράμματος της έκθεσης FOOD EXPO, περισσότεροι από 140 Wine Importers από  σημαντικές ξένες αγορές -στόχους για το ελληνικό κρασί.