Εμπορικά οφέλη από την Oenotelia Digital

Η OENOTELIA -μέσω της ψηφιακής μορφής της- θα αποτελέσει το κορυφαίο online εμπορικό γεγονός για την εγχώρια αγορά οίνου και αποσταγμάτων.

Στη ψηφιακή έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί από τις 14 μέχρι τις 18 Ιουνίου 2021, θα συμμετέχουν ως εκθέτες μεγάλες και σημαντικές εταιρείες του κλάδου, ενώ 1.000 B2B meetings αναμένεται να πραγματοποιήσουν online οι wine buyers με τους εκθέτες μέσω της πλατφόρμας, αυξάνοντας έτσι κατακόρυφα τις πιθανότητες επιτυχημένων εμπορικών συμφωνιών.

Αποκλειστικά σε digital μορφή

Η ψηφιακή μορφή της OENOTELIA 2021 θα προσφέρει στους επισκέπτες και τους διεθνείς wine traders τη δυνατότητα μιας μοναδικής digital εμπειρίας. Αυτό θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που εγκαινίασε φέτος η FORUM SA και η οποία έχει σκοπό να φέρει σε επαφή τους εκθέτες της OENOTELIA 2021 με χιλιάδες αγοραστές οίνου και αποσταγμάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ποια είναι τα οφέλη της ψηφιακής έκθεσης;

Οι εκθέτες της OENOTELIA Digital 2021 έχουν τη δυνατότητα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της FOOD EXPO Digital, να δημιουργήσουν εξατομικευμένο προφίλ της επιχείρησής τους, όπου θα παρουσιάζονται τα προϊόντα και οι υπηρεσίες τους με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν προκαθορισμένα one-on-one meetings με key buyers από όλο τον κόσμο και να κάνουν business networking με εγχώριους και διεθνείς αγοραστές.

Παράλληλα, μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα, οι διεθνείς wine traders έχουν την δυνατότητα να δουν το προφίλ των Έλληνων εκθετών που συμμετέχουν στη ψηφιακή έκθεση, αλλά και να γνωρίσουν μια τεράστια γκάμα ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών. Ακόμη, μπορούν να στείλουν αιτήματα στους εκθέτες για τον προγραμματισμό one to one meeting μέσω chat και video call κατά τη διάρκεια της έκθεσης, αλλά και να έχουν πρόσβαση στα προφίλ των ψηφιακών εκθετών και μετά το τέλος της έκθεσης, με στόχο επιπλέον εμπορικές επαφές και συμφωνίες.