Η OENOTELIA δίνει ραντεβού 6-9 Μαρτίου 2021

Οι σημαντικότερες επιχειρήσεις Παραγωγής και Εμπορίας Οίνων και Αποσταγμάτων δίνουν ραντεβού με τους επαγγελματίες του κλάδου 6-9 Μαρτίου 2021.

Οι προετοιμασίες για την 6η Oenotelia που θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την 7η FOODEXPO έχουν ήδη ξεκινήσει. Διατηρώντας τα υψηλά ποιοτικά της στάνταρ θα παρουσιαστεί αναβαθμισμένη και στον τομέα της ασφάλειας, όπως ακριβώς επιτάσσουν τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου προκειμένου εκθέτες και επισκέπτες και να συναντηθούν, να συνομιλήσουν και να κλείσουν συμφωνίες, όπως πάντα, αλλά σε ένα προστατευόμενο περιβάλλον.

Μία ολοκληρωμένη έκθεση με διεθνή προσανατολισμό

Με κορυφαίες και μεγάλες εταιρείες του κλάδου να συμμετέχουν ως εκθέτες, με στοχευμένες δράσεις για την προσέλκυση χιλιάδων επιχειρηματιών και στελεχών από την οργανωμένη λιανική και την αγορά της μαζικής εστίασης από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με μεγαλύτερη και πιο στοχευμένη διαφημιστική προβολή η OENOTELIA 2021 θα αποτελέσει το κορυφαίο εμπορικό γεγονός και πόλο έλξης για δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες.

Σημαντική θα είναι φυσικά όπως πάντα και η παρουσία κορυφαίων wine importers, που θα εξασφαλίσει η διοργανώτρια μέσω του προγράμματος Hosted Buyer της έκθεσης, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν προγραμματισμένες B2B συναντήσεις, αυξάνοντας έτσι κατακόρυφα τις πιθανότητες επιτυχημένων εμπορικών συμφωνιών. Κάτι που σημαίνει ότι οι εταιρείες του κλάδου που θα συμμετέχουν ως εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία, εκτός από το να γίνουν προμηθευτές εγχώριων επιχειρήσεων, να εξάγουν τα προϊόντα τους και σε διεθνείς αγορές, σημαντικές για τις εξαγωγές των ελληνικών κρασιών και αποσταγμάτων.

IMG 6306 550x400 - Η OENOTELIA δίνει ραντεβού 6-9 Μαρτίου 2021 - %ce%bd%ce%ad%ce%b1
IMG 6278 550x400 - Η OENOTELIA δίνει ραντεβού 6-9 Μαρτίου 2021 - %ce%bd%ce%ad%ce%b1

Υπό την Αιγίδα του ΣΕΟ

Ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου (ΣΕΟ), ο πιο σημαντικός θεσμικός φορέας του Οινικού κλάδου, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη εμπορική αποτελεσματικότητα και τη διεθνή προοπτική που έχει ήδη αποκτήσει η ΟΕΝΟΤΕLΙΑ, θέτει κάθε χρόνο την έκθεση υπό την αιγίδα του, τη στηρίζει ενεργά και προσκαλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν ως εκθέτες.