Νέες ημερομηνίες για την OENOTELIA 2020

Από τις 16 έως και τις 18 Μαΐου, 230 επιχειρήσεις Παραγωγής και Εμπορίας Οίνων και Αποσταγμάτων θα δώσουν το «παρών» στην δική τους «γιορτή».

Η σημαντική επιτυχία που σημείωσε η προηγούμενη OENOTELIA, απέδειξε ότι αποτελεί αναμφίβολα τη μοναδική αμιγώς επαγγελματική έκθεση οίνων και αποσταγμάτων στην Ελλάδα. Η παράλληλη διοργάνωσή της με την FOOD EXPO δημιουργεί σημαντικές συνέργειες, αφού δίνει τη δυνατότητα σε οινοπαραγωγικές επιχειρήσεις της χώρας μας να έρθουν σε επαφή και να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε επιχειρηματίες και στελέχη από την οργανωμένη λιανική και την αγορά της μαζικής εστίασης. Με περισσότερους εκθέτες, μεγαλύτερη και πιο στοχευμένη διαφημιστική προβολή η OENOTELIA 2020 θα αποτελέσει το κορυφαίο εμπορικό γεγονός και πόλο έλξης για δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες.

Η Oenotelia 2020 αναμένεται να φιλοξενήσει 230 εκθέτες σε 2.700 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας ενώ υπολογίζεται να προσελκύσει 30.000 επισκέπτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα λάβουν μέρος και 20 ξένοι εκθέτες. Σημαντική θα είναι η παρουσία 160 wine importers, που εξασφάλισε η διοργανώτρια μέσω του προγράμματος Hosted Buyer της έκθεσης, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν 2.300 προγραμματισμένες B2B συναντήσεις, αυξάνοντας έτσι κατακόρυφα τις πιθανότητες επιτυχημένων εμπορικών συμφωνιών. Κάτι που σημαίνει ότι οι επαγγελματίες του κλάδου θα έχουν την ευκαιρία, εκτός από το να γίνουν προμηθευτές εγχώριων επιχειρήσεων, να εξάγουν τα ελληνικά κρασιά σε διεθνείς αγορές. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αγοραστές αυτοί, οι οποίοι προέρχονται από χώρες όπως οι ΗΠΑ, Γερμανία, Ρωσία, Κίνα, Καναδά κ.ά. που είναι σημαντικές για τις εξαγωγές των ελληνικών κρασιών και αποσταγμάτων.

IMG 6306 550x400 - Νέες ημερομηνίες για την OENOTELIA 2020 - %ce%bd%ce%ad%ce%b1
IMG 6278 550x400 - Νέες ημερομηνίες για την OENOTELIA 2020 - %ce%bd%ce%ad%ce%b1

Υπό την Αιγίδα του ΣΕΟ

Ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου (ΣΕΟ), ο πιο σημαντικός θεσμικός φορέας του Οινικού κλάδου, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη εμπορική αποτελεσματικότητα και τη διεθνή προοπτική που έχει ήδη αποκτήσει η ΟΕΝΟΤΕLΙΑ, έθεσε και πάλι την έκθεση υπό την αιγίδα του, τη στηρίζει ενεργά και προσκαλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν ως εκθέτες στην OENOTELIA 2020.