Ικανοποιημένοι από το εμπορικό αποτέλεσμα οι εκθέτες

H Oenotelia 2023 ανταποκρίθηκε επάξια στις απαιτήσεις της ελληνικής αλλά και παγκόσμιας οινικής αγοράς και αναδείχθηκε για ακόμα μία φορά σε ένα κομβικό trade show για το κρασί και τα αποσταγμάτων. Παράλληλα, ικανοποίησε σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό τις προσδοκίες και τα ζητούμενα των εκθετών της, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η διοργανώτρια εταιρία σε συνεργασία με την Alco.

es1 DSC08142 - Ικανοποιημένοι από το εμπορικό αποτέλεσμα οι εκθέτες - %ce%bd%ce%ad%ce%b1
es2 DSC08144 - Ικανοποιημένοι από το εμπορικό αποτέλεσμα οι εκθέτες - %ce%bd%ce%ad%ce%b1

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα της έρευνας, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι το 53% των εκθετών έκλεισε μία ή περισσότερες συμφωνίες με Έλληνες αγοραστές και το 35% με διεθνείς buyers ενώ το 90% και 86% αντιστοίχως εκτίμησε ότι πρόκειται να κλείσει μία ή περισσότερες συμφωνίες μέσα στους επόμενους μήνες. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι το 77% των εκθετών θεωρεί ότι καλύφθηκαν πολύ και αρκετά οι εμπορικοί του στόχοι ενώ ένα πρόσθετο 13% εκτιμά ότι οι εμπορικοί του στόχοι καλύφθηκαν σχετικά. Παράλληλα, το 93% δήλωσαν ικανοποιημένοι από την ποιότητα και ποσότητα των επισκεπτών, το 97% των εκθετών έμειναν από ικανοποιημένοι έως εξαιρετικά ικανοποιημένοι από την συμμετοχή τους, ενώ ήδη το 97% των εκθετών έχουν εκφράσει μέσα από την έρευνα την πρόθεση τους να συμμετάσχουν και στην Οenotelia του 2024.

es3 EXP09633 - Ικανοποιημένοι από το εμπορικό αποτέλεσμα οι εκθέτες - %ce%bd%ce%ad%ce%b1
es4 RS3B6437 - Ικανοποιημένοι από το εμπορικό αποτέλεσμα οι εκθέτες - %ce%bd%ce%ad%ce%b1

Επίσης, το γεγονός ότι η έκθεση διοργανώνεται παράλληλα με την FOOD EXPO, λειτούργησε θετικά για την Oenotelia, καθώς σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 400 επισκεπτών της FOOD EXPO, το 52% αυτών δήλωσαν ότι επισκέφτηκαν και την Oenotelia και από αυτούς που την επισκέφτηκαν το 11% έκλεισε εμπορικές συμφωνίες με τους εκθέτες της.