Κορυφαίος προορισμός για τον οινικό κλάδο

Η OENOTELIA είναι η μοναδική αμιγώς επαγγελματική έκθεση οίνων και αποσταγμάτων, που οργανώνεται στην Ελλάδα και στα δύο μόλις χρόνια λειτουργίας της κατάφερε να γίνει ο συνδετικός κρίκος των οινοπαραγωγών με το χονδρέμποριο, την οργανωμένη λιανική και τη μαζική εστίαση.
Η OENOTELIA, παρέχει μοναδικές δυνατότητες και ευκαιρίες για εμπορικές συναλλαγές και στοχευμένη ενημέρωση, τόσο στους εκθέτες όσο και στους επισκέπτες της.

Μοναδικές επιχειρηματικές ευκαιρίες για τους εκθέτες!

Στην OENOTELIA 2017, οι εκθέτες, κορυφαίες ελληνικές οινοποιίες και αποσταγματοποιίες από όλες τις αμπελουργικές ζώνες της χώρας, θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους – και φυσικά τις νέες ετικέτες τους – που αντιπροσωπεύουν χαρακτηριστικές τοποποικιλίες αλλά και σπάνιες αυτόχθονες ποικιλίες, σε όλους τους εμπορικούς επισκέπτες της έκθεσης.

Η OENOTELIA, προσφέρει το ιδανικό περιβάλλον για σύναψη νέων συμφωνιών και το ξεκίνημα αποδοτικών συνεργασιών.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί η οργανωμένη παρουσία σημαντικών Ελλήνων αγοραστών, όπως cava directors μεγάλων αλυσίδων super-market και χονδρέμποροι οίνων και ποτών, οι οποίοι, όπως και οι διεθνείς αγοραστές, θα αναπτύξουν b2b συναντήσεις με τους εκθέτες, στα περίπτερά τους.