Νέες ημερομηνίες & φυσική και ψηφιακή μορφή για την Oenotelia 2021

Η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση κρασιού στην Ελλάδα έρχεται με φυσική και ψηφιακή μορφή στις 29 Μαΐου – 1η Ιουνίου 2021, μαζί με την έκθεση FOODEXPO.

Η διοργανώτρια εταιρία της έκθεσης Oenotelia, που πραγματοποιείται παράλληλα με την FOODEXPO, έχοντας ως στόχο να διασφαλίσει τη μεγάλη επισκεψιμότητα και την εμπορική αποτελεσματικότητα των εκθέσεων αποφάσισε να μεταθέσει την διεξαγωγή τους για 29 Μαΐου – 1 Ιούνιου 2021, με μια νέα μορφή.

Προσαρμοσμένη στις νέες συνθήκες, η FORUM AE εγκαινιάζει την Oenotelia 2021, μια έκθεση με φυσική παρουσία, αλλά και με ψηφιακή αλληλεπίδραση, δημιουργώντας τις καλύτερες συνθήκες για την εμπορική επιτυχία και αποτελεσματικότητα για εκθέτες και επισκέπτες, με ασφάλεια και καινοτομία.
Από τις 29 Μαΐου μέχρι την 1η Ιουνίου 2021, η μεγάλη επαγγελματική έκθεση οίνου και αποσταγμάτων Oenotelia μέσα από την νέα της μορφή θα δώσει τη δυνατότητα στους εκθέτες να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και να έρθουν σε επαφή με χιλιάδες εκπροσώπους από την οργανωμένη λιανική, το χονδρεμπόριο και τη μαζική εστίαση από την Ελλάδα, καθώς και με σημαντικούς αγοραστές από το εξωτερικό, -οι οποίοι θα βρίσκονται είτε φυσικά είτε ψηφιακά στην έκθεση- και να συνάψουν σπουδαίες συμφωνίες εντός και εκτός συνόρων. Μέσω μίας ολοκληρωμένης custom made πλατφόρμας οι Έλληνες επισκέπτες και οι διεθνείς hosted buyers θα διαπιστώσουν όλο το εύρος και την ποικιλία του ελληνικού οινογαστρονομικού πλούτου.

IMG 6306 550x400 - Νέες ημερομηνίες & φυσική και ψηφιακή μορφή για την Oenotelia 2021 - %ce%bd%ce%ad%ce%b1
IMG 6278 550x400 - Νέες ημερομηνίες & φυσική και ψηφιακή μορφή για την Oenotelia 2021 - %ce%bd%ce%ad%ce%b1

Οι προετοιμασίες για τη φυσική έκθεση Oenotelia 2021 που θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την 7η FOODEXPO έχουν ήδη ξεκινήσει. Διατηρώντας τα υψηλά ποιοτικά της στάνταρ θα παρουσιαστεί αναβαθμισμένη και στον τομέα της ασφάλειας, όπως ακριβώς επιτάσσουν τα ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου προκειμένου εκθέτες και επισκέπτες και να συναντηθούν, να συνομιλήσουν και να κλείσουν συμφωνίες, όπως πάντα, αλλά σε ένα προστατευόμενο περιβάλλον.

Physical έκθεση

• Μεγαλύτεροι διάδρομοι κίνησης
• Ελεγχόμενη προσέλευση επισκεπτών
• Ειδικά μέτρα προστασίας
• Νέες επιλογές συμμετοχής με καθορισμένα stands

Φυσική έκθεση

• Προβολή εκθέτη στην ηλεκτρονική πλατφόρμα
• Business networking με wine traders
• Οne to one meetings μέσω video call
• Δυνατότητα επικοινωνίας κατά τη διάρκεια της έκθεσης

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα από την δημιουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας δίνεται η δυνατότητα σε εκθέτες και επισκέπτες, ακόμα και αν η φυσική έκθεση δεν πραγματοποιηθεί λόγω της πανδημίας, να μπορέσουν να κάνουν τις επαφές που θέλουν και να συνεχίσουν τις εμπορικές τους δραστηριότητες.