Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το κορυφαίο οινικό trade show!

Με παρακαταθήκη την εξαιρετική επιτυχία που είχε η OENOTELIA 2018, η οποία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις όσον αφορά την ποιότητα των εκθετών και των εκθεμάτων αλλά και το υψηλό επίπεδο των παράλληλων εκδηλώσεων, έχουν ήδη ξεκινήσει δυναμικά οι προετοιμασίες για την OENOTELIA 2019.

H OENOTELIA συνιστά τη μοναδική αμιγώς επαγγελματική έκθεση οίνων και αποσταγμάτων που διοργανώνεται στην Ελλάδα. Επικεντρωμένη όχι μόνο στην ελληνική B2B αγορά, αλλά και τις σημαντικές ξένες αγορές-στόχους για το ελληνικό κρασί, η έκθεση, η οποία διεξάγεται παράλληλα με το μεγαλύτερο εμπορικό forum FOOD EXPO, έχει καθιερωθεί, πλέον, ως το σημαντικότερο οινικό trade show στη χώρα μας.

art2 - Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το κορυφαίο οινικό trade show! - %ce%bd%ce%ad%ce%b1

Ακόμα πιο υψηλό το ποιοτικό επίπεδο της έκθεσης το 2019

Με την στήριξη όλων των θεσμικών φορέων του κρασιού στη χώρα μας και με εντατική και συστηματική διαφημιστική προβολή από την διοργανώτρια εταιρεία στα σημαντικότερα μέσα, η ΟΕΝΟΤΕLIA 2019 θα είναι, χωρίς αμφιβολία, το κορυφαίο εμπορικό γεγονός για το κρασί στη χώρα μας και αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από την Οργανωμένη Λιανική, τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις αλλά και με βάση τις εξαιρετικές εντυπώσεις που έχουν εκφράσει εκθέτες και επισκέπτες για την προηγούμενη διοργάνωση, η 5η διοργάνωση της έκθεσης θα είναι εξίσου πετυχημένη χάρη στο υψηλό ποιοτικό της επίπεδο, την συμμετοχή σπουδαίων ονομάτων που παράγουν και υπογράφουν τα πιο εκλεκτά κρασιά και αποστάγματα. Με 180 εκθέτες, 3.200 τ.μ. εκθεσιακή επιφάνεια, και 150 σημαντικούς wine importers, η OENOTELIA 2019 θα αναδειχθεί για ακόμα μία φορά στη σημαντικότερη έκθεση Οίνων & Αποσταγμάτων στη χώρα μας.

H OENOTELIA κατοχυρώνει μια διάσταση σε παγκόσμιο επίπεδο με επαγγελματίες επισκέπτες που ενδιαφέρονται στοχευμένα για το ελληνικό κρασί και καλύπτει ένα κενό στο χώρο των εξαγωγών”
Ρούβαλης Άγγελος / ΡΟΥΒΑΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ – ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ ΑΕ

Στοχευμένα σεμινάρια και πλούσιες παράλληλες εκδηλώσεις

Σε όλη την διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα αποκλειστικά για επαγγελματίες της φιλοξενίας, της εστίασης και του λιανεμπορίου, σεμινάρια με εισηγητές καταξιωμένους οινολόγους και έμπειρους sommelier, το οποία έχουν ως στόχο την βαθύτερη εκπαίδευση και ενημέρωση για τις σύγχρονες τάσεις γύρω από τον κλάδο του κρασιού. Παράλληλα, οι επαγγελματίες επισκέπτες της έκθεσης OENOTELIA 2019, θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν σε βάθος τον ελληνικό αμπελώνα, τις γηγενείς ποικιλίες και τη σύγχρονη ταυτότητα των επώνυμων κρασιών από την Ελλάδα μέσα από τις γευστικές δοκιμές που θα πραγματοποιηθούν στη Wine Tasting Area της έκθεσης, την ειδικά διαμορφωμένη Πλατεία Γευσιγνωσίας.

Σημαντικές συνέργειες από την συνύπαρξη των δύο εκθέσεων

Τη FOOD EXPO επισκέπτονται δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες από την Οργανωμένη Λιανική (super market, κάβες, mini market κ.α.) αλλά και την Μαζική Εστίαση (ξενοδοχεία, εστιατόρια, catering κλπ.). Η παράλληλη διοργάνωση των δύο εκθέσεων δίνει κάθε φορά την δυνατότητα στους εκθέτες οινοπαραγωγούς να έρθουν σε επαφή με τους επισκέπτες της FOOD EXPO, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι σημαντικοί αγοραστές των προϊόντων τους.

Oenotelia 2019 Forecast Key Figures

OENOTELIA KEY FIGURES GR - Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το κορυφαίο οινικό trade show! - %ce%bd%ce%ad%ce%b1