Ο οινικός πλούτος της Ελλάδας στην έκθεση OENOTELIA!

Περισσότερες από 170 επιχειρήσεις παραγωγής και εμπορίας οίνων και παραδοσιακών αποσταγμάτων από όλες τις αμπελουργικές ζώνες της χώρας συμμετέχουν στη φετινή OENOTELIA που θα διοργανωθεί παράλληλα με την έκθεση FOOD EXPO το τριήμερο 18-20 Μαρτίου. Οι Έλληνες και ξένοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν περισσότερες από 1.500 ετικέτες και να συναντηθούν με καθιερωμένους αλλά και ανερχόμενους παραγωγούς, πολλοί από τους οποίους δεν έχουν λάβει ποτέ άλλοτε μέρος σε μία έκθεση. Επιλεγμένες ετικέτες από όλη την Ελλάδα θα προσφέρονται προς δοκιμή στην ειδικά διαμορφωμένη Πλατεία Γευσιγνωσίας της OENOTELIA, στο Hall 4 του εκθεσιακού κέντρου ΜETROPOLITAN EXPO.

OENOTELIA: η κορυφαία επαγγελματική έκθεση οίνου και αποσταγμάτων!

Περιφρουρώντας τον αυστηρά επαγγελματικό της χαρακτήρα και το υψηλό οργανωτικό της επίπεδο, η OENOTELIA δίνει την ευκαιρία σε όλους τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη μικρή και οργανωμένη λιανική, τις κάβες και τα καταστήματα delicatessen, το χονδρεμπόριο και τις διανομές, τη Μαζική Εστίαση και τις εξαγωγές, να πραγματοποιήσουν επωφελείς συναντήσεις με τους παραγωγούς δίχως την ασφυκτική παρουσία του οινόφιλου κοινού.

Το κύρος της έκθεσης εγγυάται η αιγίδα του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου (ΣΕΟ), ενώ η οργανωτική της επάρκεια έχει ήδη επισημανθεί από τους διεθνείς αγοραστές οίνου που την επισκέφθηκαν κατά τα προηγούμενα χρόνια. Η OENOTELIA 2017 θα αποτελέσει το κορυφαίο επαγγελματικό forum για την ελληνική αγορά οίνων και αποσταγμάτων.

Αξιοποιώντας, μάλιστα το πρόγραμμα μετάκλησης και φιλοξενίας ξένων αγοραστών της FOOD EXPO, η φετινή έκθεση έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον σημαντικών wine importers από κορυφαίες αγορές-στόχους του εξωτερικού.

Σημαντικές συνέργειες από την παράλληλη διοργάνωση FOOD EXPO & OENOTELIA

Μία ολοκληρωμένη, σφαιρική εικόνα τόσο για τον γαστρονομικό όσο και για τον οινικό πλούτο της Ελλάδας και της Μεσογείου προσφέρει στους Έλληνες και ξένους αγοραστές η παράλληλη διοργάνωση της FOOD EXPO με τη διεθνή έκθεση Οίνων & Αποσταγμάτων OENOTELIA. Η παράλληλη διοργάνωση των δύο εκθέσεων δημιουργεί σημαντικές συνέργειες και για τις ελληνικές οινοπαραγωγικές επιχειρήσεις που έρχονται σε επαφή με δεκάδες χιλιάδες Έλληνες επαγγελματίες αλλά και σημαντικούς διεθνείς αγοραστές.