Σημαντικά οφέλη από την παράλληλη διοργάνωση με τη FOOD EXPO Digital

Η ψηφιακή συνδιοργάνωση της OENOTELIA και της FOOD EXPO 2021 θα αναδείξει τις σημαντικές συνέργειες και τα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν για τους εκθέτες και για τους επισκέπτες.

Οι Έλληνες και οι ξένοι αγοραστές που θα επισκεφτούν τις δύο ψηφιακές εκθέσεις στις 14 – 18 Ιουνίου 2021 θα αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη, σφαιρική εικόνα τόσο για τον γαστρονομικό όσο και για τον οινικό πλούτο της Ελλάδας και της Μεσογείου. Θα έχουν την ευκαιρία μέσω μιας custom made ηλεκτρονικής πλατφόρμας, να αναζητήσουν όλα τα προϊόντα στα οποία ενδιαφέρονται να «επενδύσουν» για τις επιχειρήσεις τους και να θέσουν μαζί με τους εκθέτες τις βάσεις νέων εμπορικών συμφωνιών.

Για τις ίδιες τις οινοπαραγωγικές επιχειρήσεις, η παράλληλη διοργάνωση των δύο ψηφιακών εκθέσεων τους επιτρέπει να έρθουν σε επαφή με δεκάδες χιλιάδες Έλληνες επαγγελματίες, καθώς και με σημαντικούς διεθνείς αγοραστές. Ειδικά για τις μικρές και μεσαίες οινοποιίες και αποσταγματοποιίες, η συμμετοχή στην OENOTELIA 2021 θα αποδειχτεί μία μοναδική ευκαιρία να διευρύνουν την παρουσία τους στην εσωτερική αγορά και συγχρόνως να ενισχύσουν σημαντικά την εξωστρέφειά τους.

Κατά τη διάρκεια της FOOD EXPO Digital, οι εκθέτες της Oenotelia θα μπορούν μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα να έρθουν σε επαφή με χιλιάδες εκπροσώπους από την οργανωμένη λιανική, το χονδρεμπόριο και τη μαζική εστίαση από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Με τη σειρά τους, οι διεθνείς wine traders θα έχουν την δυνατότητα να δουν το προφίλ των Έλληνων εκθετών που συμμετέχουν στην έκθεση, καθώς και να γνωρίσουν μια τεράστια γκάμα ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών. Ήδη, οι αγοραστές μπορούν να στείλουν αιτήματα στους εκθέτες για τον προγραμματισμό one on one meeting μέσω chat και video call, κατά τη διάρκεια της ψηφιακής έκθεσης.