Σημαντικά οφέλη από την παράλληλη διοργάνωση με τη FOOD EXPO

Η παράλληλη διοργάνωση της OENOTELIA και της FOOD EXPO 2021 θα αποδείξει για ακόμα μία φορά τις σημαντικές συνέργειες και τα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν για τους εκθέτες και για τους επισκέπτες.

Οι Έλληνες και οι ξένοι αγοραστές που θα επισκεφτούν τις δύο εκθέσεις το τετραήμερο 29 Μαΐου – 1η Ιουνίου 2021 θα αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη, σφαιρική εικόνα τόσο για τον γαστρονομικό όσο και για τον οινικό πλούτο της Ελλάδας και της Μεσογείου. Έτσι, θα έχουν την ευκαιρία σε μία και μόνο επίσκεψη να αναζητήσουν όλα τα προϊόντα στα οποία ενδιαφέρονται να επενδύσουν και να θέσουν μαζί με τους εκθέτες τις βάσεις νέων εμπορικών συμφωνιών. Για τις ίδιες τις οινοπαραγωγικές επιχειρήσεις, η παράλληλη διοργάνωση των δύο εκθέσεων τους επιτρέπει να έρθουν σε επαφή με δεκάδες χιλιάδες Έλληνες επαγγελματίες, καθώς και με σημαντικούς διεθνείς αγοραστές. Ειδικά για τις μικρές και μεσαίες οινοποιίες και αποσταγματοποιίες, η συμμετοχή στην OENOTELIA 2021 θα αποδειχτεί μία μοναδική ευκαιρία να διευρύνουν την παρουσία τους στην εσωτερική αγορά και παράλληλα να ενισχύσουν σημαντικά την εξωστρέφειά τους.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της έκθεσης όσο και για ένα χρονικό διάστημα μετά το τέλος της, μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα, οι εκθέτες της Oenotelia θα μπορούν να έρθουν σε επαφή με χιλιάδες εκπροσώπους από την οργανωμένη λιανική, το χονδρεμπόριο και τη μαζική εστίαση από την Ελλάδα που θα επισκεφτούν την πλατφόρμα της FOOD EXPO, αλλά και οι διεθνείς wine traders θα έχουν την δυνατότητα να δουν το προφίλ των Έλληνων εκθετών που συμμετέχουν στην έκθεση, καθώς και να γνωρίσουν μια τεράστια γκάμα ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών.
Ακόμη, θα μπορούν να στείλουν αιτήματα στους εκθέτες για τον προγραμματισμό one to one meeting μέσω chat και video call κατά τη διάρκεια της έκθεσης.