14-18 Ιουνίου 2021 η Oenotelia Digital

Η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση κρασιού στην Ελλάδα έρχεται αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή μαζί με την FOOD EXPO Digital.

Μετά την οριστική ματαίωση της φυσικής έκθεσης FOOD EXPO 2021 λόγω των δυσμενών συνθηκών που προκαλεί η έξαρση της πανδημίας και έχοντας πάντοτε ως γνώμονα την προστασία της υγείας εκθετών και επισκεπτών, η Oenotelia θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της FOOD EXPO.

Προσαρμοσμένη στη νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί, η Oenotelia Digital δίνει τη δυνατότητα σε εκθέτες και επισκέπτες να μπορέσουν να κάνουν τις επαφές που θέλουν και να συνεχίσουν τις εμπορικές τους δραστηριότητες, με ασφάλεια και καινοτομία.

Από τις 14 μέχρι την 18η Ιουνίου 2021, η μεγάλη επαγγελματική έκθεση οίνου και αποσταγμάτων Oenotelia Digital θα δώσει τη δυνατότητα σε παραγωγούς από όλες τις αμπελουργικές ζώνες της χώρας και εμπορικούς αντιπροσώπους δεκάδων οινοποιητικών επιχειρήσεων να παρουσιάσουν online τα προϊόντα τους και να έρθουν σε επαφή με στελέχη από όλο το φάσμα της παραγωγής, της τυποποίησης, της διανομής και της εμπορίας οίνων και αποσταγμάτων,του ξενοδοχειακού κλάδου, της μαζικής εστίασης και της καφεστίασης από την Ελλάδα, καθώς και με σημαντικούς wine importers από το εξωτερικό.

Μέσω μίας ολοκληρωμένης custom made πλατφόρμας οι Έλληνες επισκέπτες και οι διεθνείς buyers θα διαπιστώσουν όλο το εύρος και την ποικιλία του ελληνικού οινογαστρονομικού πλούτου. Οι προετοιμασίες για την Oenotelia Digital που θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την FOOD EXPO Digital έχουν ήδη ξεκινήσει.

oenotelia digital - 14-18 Ιουνίου 2021 η Oenotelia Digital - %ce%bd%ce%ad%ce%b1

Η ψηφιακή έκθεση που θα αλλάξει τα δεδομένα των digital tade shows

  • Custom made online διαδραστική πλατφόρμα.
  • Αναζήτηση με βάση την προϊοντική κατηγορία ή όνομα εκθέτη.
  • Οne-on-one meetings ανάμεσα σε εκθέτες και επισκέπτες μέσω video call ή online text chat.
  • Oι αγοραστές θα έχουν πρόσβαση και μετά το τέλος της ψηφιακής έκθεσης.

1.000 b2b meetings

θα πραγματοποιήσουν online οι buyers με τους εκθέτες της Oenotelia μέσω της πλατφόρμας

50.000 ευρώ

είναι το διαφημιστικό budget για τη διαφημιστική προβολή της FOOD EXPO Digital

5.000 SMS

με κωδικό δωρεάν εισόδου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα θα σταλούν σε wine importers

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ηλεκτρονική πλατφόρμα της FOOD EXPO μέσω της οποίας θα πραγματοποιηθεί και η Oenotelia Digital, επισκεφτείτε τη FOOD EXPO Digital.