140 διεθνείς wine importers θα δώσουν το παρών στην έκθεση

Επιβεβαιώνοντας τον χαρακτήρα της ως μία πραγματικά διεθνής έκθεση οίνων & αποσταγμάτων η OENOTELIA 2022 θα συγκεντρώσει δεκάδες σημαντικούς ξένους αγοραστές από αγορές στόχους για τα ελληνικά κρασιά.

Συνολικά 170 επιχειρήσεις παραγωγής και εμπορίας οίνων και παραδοσιακών αποσταγμάτων από κάθε αμπελουργική ζώνη θα συμμετέχουν στην OENOTELIA 2022, παρουσιάζοντας το πανόραμα του ελληνικού αμπελώνα, αλλά και επιλεγμένες εισαγόμενες ετικέτες από την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Συνολικά, στα περίπτερα των εκθετών θα παρουσιαστούν περισσότερες από 1.000 ετικέτες από όλες τις αμπελουργικές ζώνες της χώρας

Οι διεθνείς αγοραστές, οι οποίοι θα επισκεφτούν την έκθεση, θα μπορούν να σχηματίσουν μία ολοκληρωμένη άποψη για το σύνολο του ελληνικού αμπελώνα και να αναζητήσουν εκείνες τις ετικέτες που ταιριάζουν στην επιχείρησή τους και στο κοινό στο οποίο απευθύνονται.

oenotelia IMG 4895 - 140 διεθνείς wine importers θα δώσουν το παρών στην έκθεση - %ce%bd%ce%ad%ce%b1

Στοχευμένοι αγοραστές που ενδιαφέρονται για το ελληνικό κρασί

Προβάλλοντας την εξαιρετική ποιότητα, τη μοναδικότητα και τον αυθεντικό χαρακτήρα των ελληνικών κρασιών και αξιοποιώντας το ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον των διεθνών αγορών για τις γηγενείς ποικιλίες αμπέλου, η έκθεση θα υλοποιήσει ένα δυναμικό πρόγραμμα προσέλκυσης και φιλοξενίας σημαντικών wine importers από το εξωτερικό, ο αριθμός των οποίων αναμένεται να φτάσει τους 140. Οι συγκεκριμένοι αγοραστές θα πραγματοποιήσουν προγραμματισμένες συναντήσεις με τους εκθέτες, τόσο στα περίπτερά τους όσο και στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες για τα b2b meetings.

Οι διεθνείς αυτοί wine buyers θα έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν την ποιότητα, το εύρος και τον μοναδικό χαρακτήρα των ελληνικών κρασιών που θα δοκιμάσουν στα περίπτερα των εκθετών. Από τις b2b συναντήσεις που θα πραγματοποιήσουν κατά τη διάρκεια της έκθεσης, είναι σίγουρο ότι θα προκύψουν σημαντικές εμπορικές συμφωνίες που θα ανοίξουν νέους διαύλους για τους Έλληνες παραγωγούς στις μεγάλες αγορές-στόχους του εξωτερικού.