Μεγαλύτερη από ποτέ η έκθεση OENOTELIA το 2018!

Μέσα σε μόλις τρία χρόνια από την παρθενική της διοργάνωση, η OENOTELIA κατόρθωσε να καθιερωθεί ως η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση οίνου και αποσταγμάτων στην Ελλάδα με αμιγώς επαγγελματικό χαρακτήρα και διεθνή προσανατολισμό.

Προκειμένου μάλιστα να ανταποκριθεί στο αυξανόμενο ενδιαφέρον των επιχειρήσεων του οινικού κλάδου για την OENOTELIA 2018, η οργανώτρια εταιρεία εξασφάλισε υπερδιπλάσια επιφάνεια για την ανάπτυξη των εκθετών, στο Hall 1 του Metropolitan Expo. Η OENOTELIA 2018 θα καλύψει επιφάνεια 2.500 τ.μ. (έναντι 1.150 τ.μ. Το 2017), όπου θα αναπτυχθούν τα περίπτερα 200 οινοποιείων, αποσταγματοποιείων και εταιρειών διανομής και εξοπλισμού.

Η OENOTELIA 2018 θα είναι το μεγαλύτερο οινικό trade show που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα.

Ήδη ξεκίνησε και συνεχίζεται με πυρετώδεις ρυθμούς η προετοιμασία της έκθεσης, η οποία θα αποτελέσει το μεγαλύτερο οινικό trade show που έχει πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα! Για πρώτη φορά, μάλιστα, περισσότεροι από 120 σημαντικοί wine buyers από αγορές-στόχους του εξωτερικού θα βρεθούν σε μία έκθεση επί ελληνικού εδάφους για να πραγματοποιήσουν 2.500 b2b συναντήσεις με τους παραγωγούς και να δοκιμάσουν τα προϊόντα τους.

Με την αιγίδα και την στήριξη των Σ.Ε.Ο και Κ.Ε.Ο.Σ.Ο.Ε

Οι δύο από τους πιο σημαντικούς φορείς του κλάδου ο Σ.Ε.Ο (Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου) και η ΚΕΟΣΟΕ (Κεντρική Συνεταιριστική Ένωση Αμπελοοινικών Προϊόντων), αναγνωρίζοντας τη μεγάλη εμπορική αποτελεσματικότητα και τη διεθνή προοπτική που έχει ήδη αποκτήσει η OENOTELIA, έχουν θέσει την έκθεση υπό την αιγίδα τους, τη στηρίζουν ενεργά και προσκαλούν τα μέλη τους να συμμετάσχουν ως εκθέτες της OENOTELIA.