Σημαντικά οφέλη από την παράλληλη διοργάνωση OENOTELIA και FOOD EXPO

Η παράλληλη διοργάνωση της OENOTELIA και της FOOD EXPO απέδειξε για τρίτη συνεχή χρονιά τις σημαντικές συνέργειες και τα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν τόσο για τους εκθέτες όσο και για τους επισκέπτες. Οι Έλληνες και οι ξένοι αγοραστές που επισκέφθηκαν τις δύο εκθέσεις το τριήμερο 18-20 Μαρτίου 2017 απέκτησαν μία ολοκληρωμένη, σφαιρική εικόνα τόσο για τον γαστρονομικό όσο και για τον οινικό πλούτο της Ελλάδας και της Μεσογείου. Έτσι, είχαν την ευκαιρία σε μία και μόνο επίσκεψη να αναζητήσουν όλα τα προϊόντα στα οποία ενδιαφέρονται να επενδύσουν και να θέσουν μαζί με τους εκθέτες τις βάσεις νέων εμπορικών συμφωνιών.

Η παράλληλη διοργάνωση των δύο εκθέσεων επιτρέπει στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες να έρθουν σε επαφή τόσο με τον οινικό όσο και με τον γαστρονομικό πλούτο της χώρας.

Για τις ίδιες τις οινοπαραγωγικές επιχειρήσεις, η παράλληλη διοργάνωση των δύο εκθέσεων τους επιτρέπει να έρθουν σε επαφή με δεκάδες χιλιάδες Έλληνες επαγγελματίες, καθώς και με σημαντικούς διεθνείς αγοραστές. Ειδικά για τις μικρές και μεσαίες οινοποιίες και αποσταγματοποιίες, η συμμετοχή στην OENOTELIA αποδείχτηκε μία μοναδική ευκαιρία να διευρύνουν την παρουσία τους στην εσωτερική αγορά και παράλληλα να ενισχύσουν σημαντικά την εξωστρέφειά τους.