Περισσότεροι από 150 ξένοι αγοραστές οίνου στην OENOTELIA 2018!

Η OENOTELIA 2018, αξιοποιώντας την εξαιρετική ποιότητα των ελληνικών κρασιών και το ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον των διεθνών αγορών για ελληνικές ετικέτες με ιδιαίτερο χαρακτήρα ποικιλιών, υλοποιεί, για τέταρτη συνεχή χρονιά, ένα δυναμικό πρόγραμμα προσέλκυσης και φιλοξενίας περισσότερων από 150 wine importers από σημαντικές αγορές–στόχους του εξωτερικού. Οι αγοραστές αυτοί, σύμφωνα με το hosted buyer program της διοργάνωσης, θα πραγματοποιήσουν με τους εκθέτες της OENOTELIA περισσότερες από 1.700 b2b συναντήσεις!

Περισσότερες από 1.700 b2b συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της OENOTELIA 2018 ανάμεσα στους εκθέτες και τους 150 προσκεκλημένους wine importers.

Οι διεθνείς αγοραστές σήμερα αναζητούν προϊόντα οίνου και αποσταγμάτων υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένα σε διαφορετικές περιστάσεις, προτιμήσεις και κοινό-στόχο, καθώς οι καταναλωτές γνωρίζουν πια συνειδητά τι θέλουν να πίνουν. Τα μεγάλα ελληνικά οινοποιεία και οι οινοπαραγωγοί, που συμμετέχουν στην OENOTELIA, παράγουν ποιοτικά προϊόντα με μεγάλη ποικιλομορφία και είναι βέβαιο ότι θα ανταποκριθούν σε όλες τις απαιτήσεις.